Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Όλες οι εφημερίδες κατά της Χρυσής Αυγής


Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους…
Δεν είναι μόνον τα κανάλια που παίζουν βρώμικο παιχνίδι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μαζί με αυτά και οι εφημερίδες, ακόμη και αυτές που αραιά και που γράφουν κάνα σχόλιο δήθεν ευνοϊκό για εμάς. Στην πραγματικότητα προσπαθούν να κερδίσουν αναγνωστικό κοινό, αφού είναι δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών. Καλώς ή κακώς πάντως η απαξίωση των εφημερίδων είναι δεδομένη. Η πρώτη σε κυκλοφορία φύλλων καθημερινή εφημερίδα δεν φτάνει τα 30.000 φύλλα και αυτό σε μία χώρα δέκα εκατομμυρίων ευρισκόμενη σε οικονομική και πολιτική κρίση. Αυτό και μόνον δείχνει ότι ο λαός δεν τους πιστεύει πια, δεν τους λαμβάνει υπ’ όψη του! 
Δεν είναι μόνο οι αριστερές εφημερίδες ή οι εφημερίδες της διαπλοκής που παίζουν ιδιοκτησιακά με τα κανάλια, που πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι και οι λεγόμενες κεντροδεξιές, που συστηματικά αποσιωπούν την δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις και αυτές περιστασιακά. Ρεπορτάζ πολιτικό για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τις δραστηριότητές της, τις επερωτήσεις των βουλευτών της, τις παρεμβάσεις της δεν κάνει ΚΑΜΜΙΑ. Αντίθετα ψάχνουν ευκαιρία με διάφορα σαχλά δημοσιεύματα να απαξιώσουν εμμέσως το Κίνημά μας. Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί το κάνουν αυτό; Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μέρος ενός αμαρτωλού συστήματος είτε οργανωμένων ιδιωτικών συμφερόντων, είτε είναι κρατικοδίαιτες και εξαρτώνται από τις διαφημίσεις των δημοσίων οργανισμών.
Ένα ολόκληρο καθεστώς, λοιπόν, πολεμά τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα καθεστώς διεφθαρμένο, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατηθεί με νύχια και με δόντια, αλλά ευτυχώς για το μέλλον του Έθνους, καταρρέει. Μέσα στην κατάρρευσή του βεβαίως είναι δεδομένο ότι θα υποφέρει και θα δεχθεί πλήγμα ο Ελληνικός λαός. Καλύτερα όμως έτσι, αφού αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώνει, αφού αυτή η σάπια πολιτεία οδηγεί με ακρίβεια το Έθνος στον αφανισμό. Μόνο άμα λείψουν όλοι αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα μας στην σημερινή κατάσταση, μόνο αν σταματήσουν να κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του λαού μας, μπορεί να υπάρξει μέλλον.
Καθημερινά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκδίδει πολιτικές ανακοινώσεις. Δεν τις δημοσιεύει ολόκληρες καμμία εφημερίδα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα κόμμα με 18 βουλευτές στο κοινοβούλιο, αλλά αυτό αποτελεί λεπτομέρεια για την σκληρή τυραννία των ΜΜΕ, γι αυτόν τον ανθελληνικό μηχανισμό προπαγάνδας, ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να πλήξει τα εθνικά δίκαια και να υπηρετήσει τον ξένο αφέντη. Επαναλαμβάνουμε, καμμία εφημερίδα δεν είναι με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν προβάλλεται από καμμία εφημερίδα. Ακόμη και οι θεωρούμενες πατριωτικές παίρνουν τα σημειώματά τους από τα υπόγεια της παραεξουσίας για να πολεμούν με βρώμικο τρόπο (με το αζημίωτο βεβαίως…) την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ας γνωρίζουν ότι το γνωρίζουμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...