Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Το κράτος στεγάζει την τρομοκρατία;



Η παρανομία στις γειτονιές της Αθήνας οργιάζει, ο ελληνικός λαός στα χωριά και τις πόλεις δέχεται επιθέσεις εγκληματιών μέρα μεσημέρι, κι ο υπουργός ΠροΠο Νίκος Δένδιας κυνηγάει… κάλυκες που βρέθηκαν στην κηδεία ενός παρασημοφορημένου Αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού και 90χρονου ισοβίτη της Δημοκρατίας.
Οι προτεραιότητες της Κυβέρνησης δείχνουν τον πανικό της εμπρός στην πίεση της Χρυσής Αυγής και τη στροφή του λαού προς το κίνημά μας, ενός λαού που μετά από δεκαετίες προπαγάνδας και λάσπης βλέπει πλέον ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας.
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση σπρώχνει τους ειδεχθείς εγκληματίες κάτω από το χαλί και ανακαλύπτει την τρομοκρατία που ξεμύτισε από την  ναφθαλίνη, η ίδια κυβέρνηση επιλέγει να  χαϊδεύει τους υμνητές της τρομοκρατίας. Για την ακρίβεια μάλιστα το ελληνικό κράτος τους παρέχει στέγη και δημόσιο βήμα για να εξαπλώσουν το μήνυμά τους στην ελληνική νεολαία. Σε αυτό το πλαίσιο, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στο «Αναρχικό Στέκι Ναδίρ Λύσσα και Συνείδηση», στην Β’ Φοιτητική Εστία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε το βιβλίο με τίτλο «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-Το νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης».
 
Εύλογα αναρωτιέται κανείς σε ποια παιδεία συμβάλλει το εν λόγω στέκι με το γεμάτο μίσος αυτοπροσδιορισμό του τίτλου του, και σε ποια παιδεία συμβάλλει το Υπουργείο Παιδείας που επιτρέπει μέσα στους χώρους του δημοσίου Πανεπιστημίου να υμνείται και να προπαγανδίζεται η τρομοκρατία.
 
Ο συναγωνιστής Βουλευτής Β’ Πειραιώς Γιάννης Λαγός κατέθεσε σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας και ερωτά γιατί επιτρέπει το κράτος την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κατά τις οποίες εκθειάζονται με κάθε τρόπο κακουργηματικές πράξεις, παρακινούνται οι πολίτες σε διάπραξη αδικημάτων και γενικότερα σε έκνομη και τρομοκρατική δράση;
Η ερώτηση επρόκειτο να συζητηθεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 αλλά κανένας υπουργός ή υφυπουργός είτε από το ένα υπουργείο είτε από το άλλο δεν τόλμησε να προσέλθει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και να απαντήσει στην ερώτηση του συναγωνιστή Λαγού.
Φοβούνται τον έλεγχο, φοβούνται το φως, τα αποκυήματα μιας Δημοκρατίας που κράτησε
σιδηροδέσμιο έναν 90χρονο ως το θάνατο αλλά στεγάζει και υποθάλπει παλιούς και νέους τρομοκράτες;
Είναι γνωστό άλλωστε ότι φωλιά των αναρχικών και αντιεξουσιαστών, προστάτες και υμνητές της τρομοκρατίας, είναι το Indymedia το οποίο με προκλητικές θα περίμενε κανείς για το δημοκρατικό αίσθημα δηλώσεις και αναρτήσεις του καλεί τους φίλους και οπαδούς του σε κάθε ανθελληνική και τρομοκρατική δραστηριότητα από την ασυλία που του παρέχει το ίδιο το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
Και ερωτούμε. Υπάρχουν υπουργεία που με τη στάση τους ενθαρρύνουν, στεγάζουν και εκτρέφουν την Τρομοκρατία;





ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ                          Πολιτικό Γραφείο: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ    ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλευτής Β’ Πειραιώς                                    

                                   
 ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: 1. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και 2. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ: «Φιέστα της τρομοκρατικής οργάνωσης “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης»

   Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στο ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΝΑΔΙΡ – ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ στη Β' Φοιτητική Εστία (Φ.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε, όπως είχε αναγγελθεί άλλωστε και από την ιστοσελίδα Indymedia που λειτουργεί μέσα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), το βιβλίο με τίτλο «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Το νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης».

                                  Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

  1. Ποιοι χώροι των ΑΕΙ-ΑΤΕΙ της χώρας τελούν υπό κατάληψη από ομάδες αναρχικών και γιατί η Αστυνομία δεν επεμβαίνει;
  2. Γιατί επιτρέπει το Κράτος την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κατά τις οποίες εκθειάζονται με κάθε τρόπο κακουργηματικές πράξεις, παρακινούνται οι πολίτες σε διάπραξη αδικημάτων και γενικότερα σε έκνομη και τρομοκρατική δράση;
Αθήνα, 28/01/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής

Ιωάννης Λαγός
                                                                                  Βουλευτής Β’ Πειραιώς                                                        ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...