Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο τύπου-απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ιωαννίνων

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ υποστηρίζεται από 5000 Ελλήνων κατοίκων. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να χαρακτηριζόμαστε ως συμμορία από τους αυτοαποκαλούμενους και αυτόκλητους υπερασπιστές της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης που φλερτάρουν επικίνδυνα με παράνομες κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις (ειδικά τις τελευταίες ημέρες). Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποτέ σε καμία περίπτωση δεν έχει υποστηρίξει κουκουλοφόρους. Αντίθετα, έχει δεχτεί εκατοντάδες φορές επιθέσεις από κουκουλοφόρους με την αστυνομία προκλητικά απούσα.
Κατανοούμε τη θλίψη των επαγγελματικών στελεχών του εν λόγω κόμματος καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες που είχαν πιστέψει στον υποτιθέμενο αντιμνημονιακό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από τα διαπιστευτήρια που έδωσε κατά τις επισκέψεις του ο πρόεδρος τους στη Νέα Υόρκη στους Παγκόσμιους Τοκογλύφους, τους γυρνάν την πλάτη και ενισχύουν τις γραμμές του Λαϊκού Συνδέσμου.
Τα Ιωάννινα είναι ανοχύρωτα απέναντι στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, τους εμπόρους ναρκωτικών και τους ντόπιους επιχειρηματίες με μηδενική εθνική συνείδηση που απολύουν Έλληνες οικογενειάρχες για να προσλάβουν αλλοδαπούς. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίζεται για να ξαναγίνουν τα Ιωάννινα πόλη Ελληνική και γι αυτό την πολεμούν με λύσσα.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...