Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ -ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΙ

Κοντά στο ΚΚΕ δηλώνει η Χρυσή Αυγή

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 08:44


Το τσιγάρο … έφερε πιο κοντά τα άκρα

Σε αίθουσα του ΚΚΕ, στη Βουλή, βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς, για να… καπνίσει. Ο κ. Παππάς, βγήκε από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή και Εξωτερικών και Άμυνας και εισήλθε βιαστικά σε μία διπλανή αίθουσα για να... καπνίσει. Η αίθουσα αυτή ανήκει χωροταξικά στο ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», στην αίθουσα του ΚΚΕ, ο κ. Παππάς δεν συνάντησε κανέναν βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά συνάντησε τον κ. Κ. Κουτσογιαννακόπουλο, βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, που μάλλον πήγε και αυτός να καπνίσει. Και έπιασαν κουβέντα. Σε κάποια στιγμή όταν ο βουλευτής της ΝΔ ρώτησε τον κ. Παππά εάν γνωρίζει ότι βρίσκεται σε αίθουσα που χωροταξικά τουλάχιστον ανήκει στο ΚΚΕ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε με τον πλέον απίθανο τρόπο. Ότι είναι πλέον πολύ κοντά στις θέσεις του... ΚΚΕ!

«Αυτοί, είπε, λένε όχι στο ΝΑΤΟ, το ίδιο λέει και η Χρυσή Αυγή, λένε όχι στο μνημόνιο, το ίδιο και εμείς. Και εμείς και αυτοί λέμε όχι στην Ευρωπαϊκή Ενωση», ανέφερε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έμεινε… κόκκαλο.


ΣΧΟΛΙΟ

Το ΚΚΕ από γενέσεως του δεν έπαψε να είναι το κόμμα της άρνησης της Ελλάδος και των παραδόσεων του Ελληνισμού, ένα κόμμα εγκλήματος και προδοσίας . Οι Νεοδημοκράτες τιμούν τους «αγώνες» του ΚΚΕ . Θυμηθείτε τις καταθέσεις στεφάνου στον Αη Στράτη, το προσκύνημα στη Ρόζα Λούξεμπουργκ, την συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας –ΚΚΕ, και  τη σημερινή συγκυβέρνηση με τα πρώην στελέχη του ΚΚΕ, την αριστερά της Ρεπούση και του εθνομηδενισμού με την οποία και πάλι η Νέα Δημοκρατία συγκυβερνά.
 Όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι της ΕΡΕ τότε, εκφραστές της αμερικανοδουλείας και των πλουτοκρατών, Νέα Δημοκρατία τώρα, σκύλευσαν πραγματικά τους τάφους και τη μνήμη των νεκρών του Δεκεμβρίου του 1944 αλλά και του συμμοριτοπολέμου και πρωτοστατούσαν στα μνημόσυνα και τις εορτές προς άγραν ψήφων.
Η μεταπολιτευτική τους πορεία με προεξάρχοντα τον ψευδοεθνάρχη τους Κωνσταντίνο Καραμανλή αποδεικνύει την υποκρισία τους και το φθηνό πολιτικαντισμό τους που φαίνεται ξεκάθαρα και με τη στάση τους στη Βουλή: γλείψιμο και τιμές για τον υμνητή του Στάλιν και του Εμβέρ Χότζα, Μανώλη Γλέζο, εναγκαλισμοί, συγκυβέρνηση και χαριεντισμοί με τους Αριστερούς.
Διάφοροι λαγοί της Νέας Δημοκρατίας μας έχουν κατηγορήσει ως Αριστερούς ή συνεργαζόμενους με την Αριστερά μέσα στο Κοινοβούλιο και μας έκαναν να ευθυμήσουμε όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι εχέφρονες πολίτες που τους βλέπουν να συγκυβερνούν με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και την Αριστερά της Ρεπούση. Γελά μαζί τους και το παρδαλό κατσίκι.
Είναι τιμή μας που εκφράζουμε πολιτικά την πραγματική και γνήσια Δεξιά, τον Ελληνικό Εθνικισμό, τις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Είναι επίσης τιμή μας που έχουμε επιλέξει για καθήκον μας τον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, ένα από τα οράματα της Επανάστασης του 1821 που καπηλεύτηκε επί δεκαετίες η Αριστερά, μια Αριστερά  που από κόμμα υποτίθεται του λαού και των αγώνων έχει μετατραπεί σε ένα αποτυχημένο εμπορικό παραμάγαζο της πάλαι ποτέ Σοβιετίας και της Βρείου Κορέας.
Οι ψηφίσαντες το μνημόνιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στην Ελληνική επικράτεια, όμοιοι με τους υποτιθέμενους αντιπάλους τους του ΚΚΕ που ομοίως εκχωρούσαν την εθνική κυριαρχία στη Μακεδονία και Θράκη, να είναι πιο σεμνοί. Η σιωπή είναι χρυσός.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ


1 σχόλιο:

  1. Και το ΚΚΕ λέει για έξοδο απ΄το ΝΑΤΟ αλλα δέν έχει εναλλακτική πρόταση για μιά νέα συμμαχία (που χωρίς συμμάχους πολύ δύσκολα η Ελλάδα ως μικρή χώρα μπορεί να ανταπεξέλθει, και το ΝΑΤΟ απ΄ότι έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα μόνο σύμμαχος δέν είναι) σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που προτείνει την Ρωσία (θα γνωρίζετε κάποιες δηλώσεις ξένων που επεσήμαναν τον φόβο τους για προσέγγιση της χώρας μας με την Ρωσία και τον φόβο τους για κάτι τέτοιο θα πρέπει να τον εκμεταλευθούμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...