Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ οργανώνει την στρατηγική του για να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Το (Jewish Telegraphic Agency) είναι ένα διεθνές πρακτορείο ειδήσεων που εξυπηρετεί την παγκόσμια εβραϊκή κοινότητα, τις εβραϊκές εφημερίδες και ταεβραϊκά μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.
Το JTA ιδρύθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1917, από τον Jacob Landau ως  Εβραϊκό Γραφείο Αλληλογραφία στην Χάγη με αντικείμενο τη συλλογή και διάδοση ειδήσεων που αφορούν τις εβραϊκές κοινότητες της διασποράς.
Το 1919 μετακόμισε στο Λονδίνο και πήρε το σημερινό του όνομα.
Το JTA εδρεύει τώρα στην Νέα Υόρκη, στην οποία μετακόμισε το 1922 και έχει ανταποκριτές στην Ουάσιγκτον, την Ιερουσαλήμ, τη Μόσχα και άλλες 30 πόλεις σε Βόρεια και Νότια Αμερική, το Ισραήλ, την Ευρώπη, την Αφρική και την Αυστραλία.

Το JTA σε χθεσινό άρθρο του με τίτλο:  
Όσο η Χρυσή Αυγή αυξάνει την δημοτικότητα της, οι Έλληνες Εβραίοι σχεδιάζουν την στρατηγική σχετικά με το πώς να πολεμήσουν το νεο-Ναζιστικό κόμμα

Γράφει ότι για κάθε Εβραίο που ζει στην Ελλάδα, υπάρχουν περίπου 100 Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, την περασμένη άνοιξη.
Το κόμμα έχει τώρα 18 έδρες στο κοινοβούλιο της Ελλάδος και η...
 
δημοτικότητά του αυξάνεται ραγδαία: Μια δημοσκόπηση που έγινε τον Οκτώβριο έδειξε ότι αν διεξαχθούν εκλογές σήμερα, η Χρυσή Αυγή θα πάρει 14 τοις εκατό των ψήφων και θα καταστεί τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα.  
Μια δημοσκόπηση του Σεπτεμβρίου, αναφέρει, έδειξε ότι το 22 τοις εκατό των Ελλήνων έχουν θετικές απόψεις για την Χρυσή Αυγή, από 12 τοις εκατό που είχαν τον Μάιο.
Μπροστά σ΄αυτόν το κίνδυνο, δραστηριοποιούνται το κεντρικό συμβούλιο τωνεβραϊκών κοινοτήτων στην Ελλάδα, το εβραϊκού μουσείου Ελλάδος, η σχολήδιεθνών σπουδών του ολοκαυτώματος στο Γιαντ Βασέμ  και το μουσείο μνήμης του ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ, στην προσπάθεια τους να διδάξουν σε Έλληνες μαθητές την ιστορία του ολοκαυτώματος.
Στα πλαίσια αυτά έστειλαν 24 Έλληνες καθηγητές στη σχολή διεθνών σπουδών του ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ για επιμόρφωση με στόχο να δημιουργήσουν μια περιοδεύουσα έκθεση στα Ελληνικά σχολεία.
Επίσης αναφέρεται το άρθρο στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος αρνείται την ύπαρξη θαλάμων αερίων ή φούρνων σε ναζιστικά στρατόπεδα και έχει μια τάση στο ναζιστικό χαιρετισμό.
Λαμβάνοντας υπόψη το σχετικά μικρό μέγεθος της εβραϊκής κοινότητας της χώρας, οι Εβραίοι ηγέτες γνωρίζουν ότι οι προσπάθειές τους μπορεί να φαίνονται σταγόνα στον ωκεανό του μίσους και ότι από μόνη της δεν μπορεί να αγωνιστεί κατά της ανόδου της Χρυσής Αυγής.
Θεωρεί θετικό βήμα την άρση της ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο και το ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας ειδικής μονάδας της αστυνομίας για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας.
Ίσως το πιο σημαντικό ήταν που  ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Ελλάδα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μίλησε και είπε ότι: "Η Εκκλησία αγαπά όλους τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι μαύροι, άσπροι ή μη-Χριστιανοί». 
Και καταλήγει λέγοντας ότι αυτές οι εξελίξεις δίνουν μια αχτίδα ελπίδας, αν όλες οι πολιτικές ομάδες, η εκκλησία, τα πανεπιστήμια και τα μέσα ενημέρωσης έρχονται μαζί μας για να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα πράγματα με το σωστό τρόπο, νομίζουμε ότι το γεγονός της αύξησης της δημοτικότητας της Χρυσής Αυγής θα αλλάξει».

"ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...