Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Άρση της ασυλίας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής: Ναι-Αρση του απορρήτου των ελβετικών καταθέσεων για απατεώνες φοροφυγάδες βουλευτές: Όχι.




Το σύστημα, το ένοχο πολιτικό σύστημα ρίχνει τα προσωπεία του και καταρρέει μέσα στα κρίματά του στα μάτια του ελληνικού λαού. Έκρυβαν τόσον καιρό την άρνηση των Ελβετών να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα των βουλευτών που έχουν βγάλει λεφτά παράνομα στις ελβετικές τράπεζες. Θυμόμαστε όλοι την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας,-αυτής της πρώην μεγάλης παράταξης που ήθελε να ξαναϊδρύσει το κράτος, που κάνει μαγικά οικονομικά πειράματα με τα Ζάππειο 1 , Ζάππειο 2, Ζάππειο 3 και πάει λέγοντας, την παράταξη που έχει φλομώσει στα ψέματα τον ελληνικό λαό και τον ρίχνει στη φτώχεια και την δυστυχία-, να συνυπογράψει την αίτηση για άρση του απορρήτου. 

Οι κακές γλώσσες λένε πως τα ονόματα υπάρχουν και βρίσκονται στη διάθεση των επιτηδείων προφανώς για οποιαδήποτε χρήση και οποιονδήποτε πολιτικό εκβιασμό. Ας προχωρήσουμε παραπέρα. Τα ονόματα είναι κρυμμένα βαθιά στα κλειδωμένα συρτάρια κάποιων γραφείων μέσα στη Βουλή ή το Μαξίμου ή βρίσκονται στα χρηματοκιβώτια απορρήτων κάποιων πρεσβειών; Κατά τα άλλα τους φταίει και λυσσάνε γι’ αυτό κάνοντάς το σημαία της προπαγάνδας τους ο κατεστραμμένος πάγκος κάθε λαθρομετανάστη, λαθρέμπορου και παράνομου πωλητή. 

Μεγαλοσχήμονες δικαστικοί της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης απαιτούν την άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής για ανύπαρκτα αδικήματα ενώ οι βουλευτές οικονομικοί εγκληματίες μεταφέρουν το σαρκίο τους και τον βερμπαλιστικό τους λόγο από τα έδρανα του κοινοβουλίου στα τηλεοπτικά πλατό θωρακισμένοι πίσω από το "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει". Μαύρα κοράκια που κατατρώγουν με τα αδηφάγα γαμψά τους νύχια όχι μόνο τα δημόσια ταμεία αλλά κυριολεκτικά και τις σάρκες του ελληνικού λαού. Δεν τα μάθαμε τα ονόματα των Ελλήνων  βουλευτών που έβγαλαν παράνομα τα λεφτά τους έξω (προϊόν τίμιας εργασίας;) και μέχρι να τα μάθουμε για μας είναι όλοι ύποπτοι, είναι όλοι συνένοχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...