Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο νέες δημοσκοπήσεις: Σταθερά τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με συνεχείς τάσεις ανόδου!


Μαζεμένες έρχονται οι δημοσκοπήσεις-χαστούκια για το πολιτικό κατεστημένο. Δύο, λοιπόν, δημοσκοπήσεις είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, η μία της εταιρείας Rass για την καινούργια εβδομαδιαία εφημερίδα «Παραπολιτική», που κυκλοφορεί αύριο το πρώτο της φύλλο και η δεύτερη για της εταιρείας Metron Analysis για την εφημερίδα «Επενδυτής». Και στις δύο δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά ΤΡΙΤΟ κόμμα, με συνεχείς ανοδικές τάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Rass, η Χρυσή Αυγή είναι καθαρά τρίτο κόμμα με ποσοστό 9,3%, έναντι 8,2% που έχει το ΠΑΣΟΚ που περνά στην 4η θέση (η ΝΔ προηγείται με 24,2% έναντι 23,1% του ΣΥΡΙΖΑ). Υπάρχουν δε και περαιτέρω περιθώρια ανόδου για τη Χρυσή Αυγή, καθώς υπάρχει κι ένα ποσοστό 10,2% αδιευκρίνιστης ψήφου. 

Στη δεύτερη δημοσκόπηση, της Metron Analysis, η Χρυσή Αυγή είναι ξανά τρίτο κόμμα κι έχει λαμβάνειν 8,8% έναντι 7,3% του τέταρτου ΠΑΣΟΚ (εδώ προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8% έναντι 19,6% της ΝΔ. Ωστόσο, τα ποσοστά αυτά είναι χωρίς την αναγωγή των λευκών-άκυρων ψηφοδελτίων και γενικά της λεγόμενης «αδιευκρίνιστης ψήφου. Με την απαραίτητη αναγωγή, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εκτινάσσονται στο 11,7%, ενώ με τα συν-πλην εξαιτίας του στατιστικού λάθους, εκτιμάται πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είναι το λιγότερο 9,4% και 14% το περισσότερο!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο πίνακας δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών, στον οποίο ο Γ.Γ. του κινήματός μας συγκεντρώνει το 21% των θετικών γνωμών! 

Η αλματώδης άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν μπορεί πια να κρυφτεί. Το Εθνικιστικό ποτάμι κάθε μέρα γιγαντώνεται και σύντομα θα συμπαρασύρει στο διάβα του όλους τους προδότες, ντόπιους και ξένους και τοκογλύφους και θα ξεβρωμίσει αυτόν τον ευλογημένο και ποτισμένο με αίμα Ελλήνων ηρώων τόπο!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...