Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η αποκάλυψη των αχρείων


Η κυρίαρχη τάξη των πολιτικών επί δεκαετίες χρίζει διαδόχους στο γκουβέρνο κληρονομικώ δικαιώματι. Επί δεκαετίες αλληλοϋβρίζεται δημοσίως και νέμεται την εξουσία εναλλάξ. Αλληλοκατηγορείται και αλληλοσυγχωρείται. Ψεύδεται και κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό. 
Ξάφνου, μια νέα δύναμη εμφανίζεται, μια δύναμη που δεν υπόσχεται ιδιοτελή οφέλη αλλά κοινούς αγώνες και κοινούς στόχους.  Η Χρυσή Αυγή κάνει το σύστημα της κοινοβουλευτικής μοιρασιάς να αναστατωθεί. Η νέα δύναμη εκπροσωπεί Έλληνες με αγνά αισθήματα και αποφασιστική καρδιά, που έχουν τα πάντα να κερδίσουν από τον παραγκωνισμό του κράτους της ανομίας και της συνδιαλλαγής. 
Πανικόβλητο το καθεστώς συμπτύσσει τις γραμμές του εναντίον της Χρυσής Αυγής, εντάσσοντας στην συμμαχία των θαμώνων της εξουσίας τη ΝΔ, τους κλασικούς καπηλευτές της λαϊκής δεξιάς, το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ που οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια το λαό στην ηθική και υλική παρακμή, την Αριστερά που αλληλοσπαράσσεται αλλά βρίσκει κοινό τόπο στην αντι-ΧΑ προπαγάνδα της, βλέποντας ότι η αυθεντικά λαϊκή πελατεία της ξύπνησε και της γυρίζει την πλάτη, και τα αποκόμματα της Δεξιάς που παρά τον πακτωλό χρημάτων που η παρέα των πρωτοπόρων της εθνοκαπηλείας τους προσφέρει αδυνατούν πλέον να παραπλανήσουν τους Έλληνες. 
Στη συντροφιά των εραστών της κρατικής πίτας και οι μόνιμοι διασπαστές του εθνικιστικού χώρου, οι ψιθυριστές, οι Ναπολέοντες και οι μουρμούρηδες που λατρεύουν να ασχολούνται με τη Χρυσή Αυγή γιατί δεν έχουν οι ίδιοι έργο να παρουσιάσουν. 
Το σύστημα των αμαρτωλών της εξουσίας λυσσομανά.  Μέρα με τη μέρα εγκαταλείπει το δημοκρατικό του προσωπείο και απειλεί ανοιχτά, αφήνοντας να φανεί η αποκρουστική του ασχήμια. Απειλεί με συλλήψεις τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ομολογεί  παρακολουθήσεις προσώπων και παρακολουθήσεις ιδεών μέσω του διαδικτύου. Ναι, αυτοί είναι οι «δημοκράτες». Είναι δημοκράτες αν συμφωνεί κανείς μαζί τους, αν τους λιβανίζει και γίνεται συνένοχος στα καταστροφικά για το Έθνος και το Λαό παιχνίδια τους. Μα μόλις η παντοκρατορία τους φανεί να απειλείται τρέχουν στις σκοτεινές τους εφεδρείες της ρουφιανιάς και της τρομοκρατίας. 
Όμως αυτή τη φορά οι Εθνικιστές έχουν πραγματικούς ηγέτες και όχι φασουλήδες. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές του κινήματός μας μπορεί να είναι νέοι στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες είναι όμως αρκετά έμπειροι στην πολιτική ζωή της Ελλάδας ώστε να μην αφήσουν τους αγώνες και τις θυσίες χιλιάδων Ανδρών και Γυναικών της Χρυσής Αυγής, ούτε τα όνειρα και τις ελπίδες δεκαετιών των Εθνικιστών να εξανεμιστούν μέσα σε δυο μήνες από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, το μεγαλύτερο βήμα των Ελλήνων προς μια καινούργια, έντιμη, δίκαιη και ελπιδοφόρο αρχή για την Ελλάδα και το Λαό μας.
Γνωρίζουν ότι η πονηριά του αντι-ΧΑ κονσόρτσιουμ περισσεύει, όπως και η μαστοριά των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ και των αφεντικών τους.
Εμείς όμως, η Χρυσή Αυγή, έχουμε μαζί μας το Δίκαιο, έχουμε μαζί μας το Λαό, έχουμε την αγνότητα των αγώνων μας και πάνω απ’ όλα έχουμε την Πίστη μας που μέσα στο πέρασμα του χρόνου δοκιμάστηκε όπως και η θέληση των αγωνιστών μας, αλλά με τη χάρη και την ευλογία του Θεού των Ελλήνων, δεν έχουμε καμία αμφιβολία  πως η υπογραφή Του θα στεφανώσει τη Νίκη μας.
Λοιπόν, στους πανικόβλητους νομείς της εξουσίας, προτείνουμε πλέρια Δημοκρατία. Ας μιλήσει ο Λαός. Ας πει ο Λαός αν η Χρυσή Αυγή είναι ή όχι η Ελπίδα του Έθνους, είναι ή όχι η μόνη καθαρή λύση για την Ελλάδα, είναι ή όχι η μόνη δύναμη που μπορεί να φέρει το Λαό μας στις καθαρές θάλασσες της ελευθερίας.
Κύριοι, εδώ και τώρα εκλογές. Είμαστε το Αύριο και είσαστε το χθες. 
Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει αναντιστοιχία της λαϊκής βούλησης με τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Η Νέα Δημοκρατία ξεγέλασε το λαό , τον γέμισε με ψεύτικες προσδοκίες και υπέκλεψε την ψήφο του. Και τώρα με τα τερτίπια Δένδια δείχνει ότι δεν διστάζει να οδηγήσει την Ελλάδα σε συνταγματική εκτροπή προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή της στην εξουσία. Ο λαός πρέπει να εκφραστεί ελεύθερα, χωρίς ψυχολογικό πόλεμο και ψευτοδιλήμματα. Στις 17 Ιουνίου μισό εκατομμύριο Ελληνες έδειξαν ότι ο λαός μπορεί να γυρίσει σελίδα στην πολιτική ζωή της χώρας. 

Η ΟΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...