Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή και οι “δημοκράτες”

Εάν δεν το γνωρίζετε, σε αυτή τη χώρα όλα πάνε καλά... Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα οικονομικό, ούτε υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι, ούτε εκατομμύρια λαθρομετανάστες... Η εγκληματικότητα σχεδόν ανύπαρκτη! Οι πολίτες αυτής της χώρας ζουν μέσα σε ένα καθεστώς ασφαλείας και το βράδυ αφήνουν ξεκλείδωτα τα σπίτια τους. Οι έμποροι ευημερούν, οι αγρότες παρομοίως και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Όμως, μέσα σε όλη αυτήν την πράγματι υπέροχη εικόνα της Ελλάδος του 2012, υπάρχει κάτι δυσάρεστο, κάτι που πραγματικά προβληματίζει και οργίζει τους ταγούς του κράτους, επισήμους και ανεπισήμους. Υπάρχει κάτι δυσάρεστο. Όλα πάνε καλά, αλλά υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Κανένα πρόβλημα εις το βασίλειο της Δανιμαρκίας. Δεν υπήρξαν ποτέ σκάνδαλα, δεν υπήρξε η ληστεία του Χρηματιστηρίου, δεν υπήρξε η σπατάλη του 2004, ούτε η υποδούλωση της χώρας στους παγκόσμιους τοκογλύφους και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας! Όλα αυτά δεν υπήρξαν ποτέ και τα φαντάζονται μόνον κάποιοι λίγοι περιθωριακοί... "φασίστες", "ακραίοι". "εξτρεμιστές". Με δύο λόγια, παρακολουθώντας κανείς αυτό το οποίο με θράσος αποκαλείται ειδησεογραφία σε αυτή τη χώρα, θα σχημάτιζε την εντύπωση ότι μόνο ένα μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και αυτό είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για να μη αδικούμε τα ΜΜΕ, την ίδια γνώμη με αυτά έχουν και τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, αλλά και η αριστερά.
Μία δαιμονολογία χωρίς όρια
Αφορμή για την νέα εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής ήταν ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη στην περιοχή της Ραφήνας σε ένα πανηγύρι. Σε ελάχιστες ημέρες διαβιβάστηκε από την δικαιοσύνη το αίτημα για την άρση ασυλίας τριών βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όταν για τον Άκη Τσοχατζόπουλο χρειάστηκαν 5 χρόνια!!! Τα συμπεράσματα δικά σας... Ποιο ήταν αυτό το τρομερό έγκλημα; Το γεγονός ότι μεμονωμένοι πολίτες έσπρωξαν τον πάγκο ενός λαθρομετανάστη, ο οποίος παράνομα πουλούσε προϊόντα προφανώς λαθραία σε δημόσιο χώρο! Μεγάλο έγκλημα, λοιπόν, και για το έγκλημα αυτό δεν φταίνε τα συγκεκριμένα άτομα, σύμφωνα με τα πολιτικά κόμματα και την δικαιοσύνη, αλλά οι παριστάμενοι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για τον λόγο αυτό η πολιτική εξουσία της χώρας αποφάσισε να αφαιρέσει την προβλεπόμενη από τον νόμο την αστυνομική προστασία όλων των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Η Σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο... Είναι το μοναδικό περιστατικό βίας σε μία δημόσια εκδήλωση αυτό το οποίο συνέβη στην Ραφήνα και το Μεσολόγγι και στο οποίο ήσαν παρόντες βουλευτές; Όχι, βέβαια. Χαρακτηριστικά ενθυμούμαι την περίπτωση όταν σε προεκλογική εκστρατεία βουλευτού της Ν.Δ., ο οποίος σήμερα έχει ηγετική θέση στο εν λόγω κόμμα, είχαμε δολοφονία με πυροβολισμό αντιπάλου οπαδού! Όμως, τότε, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις δεν κατηγόρησε κανείς τον βουλευτή (και σωστά), ούτε συνήλθε καμμία επιτροπή δεοντολογίας... όπως συνέβη με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Στην οποία επιτροπή δεοντολογίας αξίζει να σημειωθεί ότι το καταδικαστικό για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κείμενο δεν υπερψήφισαν τα κόμματα της αριστεράς με το σκεπτικό ότι δεν συγκεκριμενοποιείτο η καταδίκη της βίας ως... "ρατσιστικής βίας"! Για όποιον δε έχει αμφιβολίες τι ακριβώς ήθελαν οι "σύντροφοι", αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαρεμένος σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία είπε ότι άλλο είναι η πολιτική βία και άλλο η «εγκληματική δράση» της Χρυσής Αυγής!!!
Το οποίον σημαίνει ότι δέκα φορές που έχουνε κάψει την Αθήνα και μέσα στα πλαίσια αυτής της "δημοκρατικά" αποδεκτής πολιτικής βίας έχουν καεί ζωντανοί και άνθρωποι δεν τίθεται θέμα. Ούτε βέβαια και κανείς ζήτησε ευθύνες από βουλευτές, που ευρίσκοντο στην ίδια διαδήλωση με αυτούς που έκαιγαν και λεηλατούσαν περιουσίες... Αλλά τι να πει κανείς σε μία χώρα. στην οποία παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας ένας άνθρωπος, ο οποίος έλαβε τα μαθήματα αυτά (της "δημοκρατίας"!), στην Σοβιετική Ένωση; Αυτοί είναι οι "δημοκράτες", οι οποίοι και μας κατηγορούν.
Η δολοφονία του Ιρακινού από τους “μαυροφορεμένους”...
Γνωστό το τραγικό περιστατικό της οδού Αναξαγόρα, όπου ένας λαθρομετανάστης δολοφονήθηκε. Αμέσως έσπευσαν όλα σχεδόν τα μεγάλα ΜΜΕ και όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το έγκλημα αυτό και ευρέθησαν και ψευδομάρτυρες (αριστεροί, τι σύμπτωση...), οι οποίοι και είδαν «μαυροφορεμένους με μοτοσυκλέτες να μαχαιρώνουν τον Ιρακινό!!! Ακόμη και ολόκληρη συγκέντρωση και διαδήλωση έγινε για την δολοφονία του Ιρακινού από τους… "κακούς φασίστες", η οποία επέδωσε και ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Βουλή με την συνοδεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Σας θυμίζω κάποια από τα αποσπάσματα των σχετικών ανακοινώσεων των κομμάτων για το… ρατσιστικό έγκλημα, επισημαίνοντας ότι σχετική δήλωση έκανε και ο αρμόδιος υπουργός της Ν.Δ.:
ΚΚΕ: «…Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας είναι μόνο ένα από τα θύματά τους. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες.». ΣΥΡΙΖΑ: «Τα εγκλήματα  ρατσιστικής βίας  και φυλετικού μίσους  πυκνώνουν με το γενικότερο πολιτικό κλίμα στοχοποίησης της μετανάστευσης, ως της αιτίας όλων των δεινών της χώρας, να ενισχύει τέτοιου είδους φαινόμενα». ΔΗΜΑΡ: «Τα εγκλήματα ρατσιστικού μίσους δεν είναι συμβατά με την ελληνική δημοκρατία, τον ελληνικό πολιτισμό, τη φιλελεύθερη κοινωνία μας». ΠΑΣΟΚ: «…Οι δολοφόνοι και οι εγκληματίες, πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους.».
Τελικά, όμως, τον Ιρακινό, που δεν ήταν Ιρακινός, αλλά Μαροκινός, τον είχαν δολοφονήσει επίσης λαθρομετανάστες και αυτό το ήξερε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία... Απόδειξη για αυτό αποτελεί το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα planet-greece.blogspot.com καθώς και στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γράφτηκαν και λεπτομέρειες για τον τρόπο της δολοφονίας τους και δημοσιεύθηκαν και φωτογραφίες με τις ματωμένες πέτρες με τις οποίες είχε κτυπηθεί κατ' αρχάς το θύμα.
Όπως αντιλαμβάνεστε, μιλάμε για ένα τεράστιο "φιάσκο", το οποίο και δείχνει ποιοι τελικά είναι οι "φασίστες", με την έννοια που δίνουν αυτοί σήμερα στον όρο! 
Ποιοι είναι τελικά οι «φασίστες»;
Η συνεχής άνοδος του Κινήματός μας είναι γεγονός ότι έχει προκαλέσει πανικό στο σύστημα, κάποιος "ξένος" είναι ανάμεσά τους και αυτό δεν το ανέχονται. Όσο για την δαιμονολογία τους περί φασιστών τους παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο ενός αντιφασίστα μεν, πλην σοβαρού διανοουμένου:
"Φασισμός: Ένας ορισμός Εργασίας: Στα τέλη του εικοστού αιώνα ο όρος ΦΑΣΙΣΜΟΣ παραμένει ίσως ο πιο ασαφής από τους σημαντικούς πολιτικούς όρους. Αυτό ίσως πηγάζει από το γεγονός ότι η λέξη καθεαυτή δεν περιέχει μία σαφή πολιτική αναφορά (ακόμα και αφηρημένη), όπως συμβαίνει με τη δημοκρατία, το φιλελευθερισμό, το σοσιαλισμό και τον κομουνισμό. Το να δηλώνουμε ότι η ιταλική λέξη fascio σημαίνει "δεσμός" ή "ένωση", δεν μας λέει και πάρα πολλά. Επιπλέον, ο όρος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους αντιπάλους του παρά από τους υποστηρικτές του, και οι πρώτοι υπήρξαν υπεύθυνοι για τη γενίκευση του επιθέτου σε διεθνές επίπεδο ήδη από το 1923. Η λέξη φασίστας είναι μία από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υποτιμητικές πολιτικές εκφράσεις, και συνήθως υποδηλώνει "τον βίαιο", "τον κτηνώδη", "τον καταπιεστικό" ή "τον δικτατορικό". Αν όμως φασισμός δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο απ' αυτό, τότε τα κομουνιστικά καθεστώτα, για παράδειγμα, θα έπρεπε πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία των πιο φασιστικών καθεστώτων, αποστερώντας έτσι τη λέξη από κάθε χρήσιμο προσδιορισμό.” "ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ",  ΣΤΑΝΛΕΪ ΠΕΪΝ Εκδόσεις ΦΙΛΙΣΤΩΡ Σελίδα 21”
Εάν γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή και διάβασαν προσεκτικά το παραπάνω, μπορούν να αντιληφθούν ότι ο όρος «φασίστες» (με την χρήση, η οποία έχει καθιερωθεί γι αυτόν) δεν αφορά τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, αλλά αυτούς, οι οποίοι κάνουν διώξεις βασιζόμενοι στην αρχή της συλλογικής ευθύνης, του ψεύδους και της αυθαιρεσίας. Επιπλέον τους αφορά άμεσα όταν χρησιμοποιούν μεθόδους όπως παρακολουθήσεις, φακελώματα, απειλές κλπ., κλπ.  Όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν δεν μας προκαλούν καμμία εντύπωση, αφού γνωρίζουμε πόσο «δημοκράτες» είναι και ούτε πρόκειται να μας βγάλουν από την πορεία μας!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, κάνει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα και η λάσπη τους όσα ΜΜΕ και εάν διαθέτουν δεν πρόκειται να βρει ανταπόκριση στον Ελληνικό Λαό!  Σε αυτό το θλιβερό βασίλειο της Δανιμαρκίας, στο οποίο… όλα πάνε καλά(!) και το μοναδικό πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι φανερό ότι η "δημοκρατία" τους τελειώνει εκεί όπου αρχίζει να απειλείται το αμαρτωλό καθεστώς τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει γίνει ο εφιάλτης τους... Δεν θα είχαν κανέναν λόγο να έχουν εφιάλτες εάν είχαν ήσυχη την συνείδησή τους

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...